STUDIO

Studio fotografering

Jeg har en liten kjellerstudio hos meg hjemme som passer fint til barn fotografering eller gravide. Du kan se på min instagram @sandravenzphotography for mer studio bilder

Barn Portretter


Fine ord fra mine kunder

Fine ord fra mine kunder

“Very nice photographer, we had a great time in photosession. Perfect service and pictures are wonderful!! 😍👌”


Gravid

Gravid foto
Gravid foto

Når er det best å ta gravid bilder?

Jeg anbefaller å ta gravid bilder fra uke 29 -30 for studio bilder. Fra uke 32 til uke 36 best for ute bilder.

gravid foto

Nyfødt Fotografering

Foreløpig jeg tar ikke nyfødt fotograferinger. Men du kan likevel ta kontakt med meg i tilfelle jeg trenger en model baby.


Jeg har veldig list å ta mer nyfødt fotograferinger i fremtiden men akkurat nå er jeg under opplæring innen dette feltet.

Under nyfødt fotografering skal alltid barnets velvære og sikkerhet være min høyeste prioritering. Jeg skal lage det varmt og godt i studio. Fotografering skal foregå etter babyens tempo og premisser. Det kan ta fra 2 til 4 timer med baby fotografering.

Nyfødt fotografering tar jeg hos meg i min lille studio på Hommersåk eller hos deg hjemme innen babyen er 10 dager gammel.

Babyen sover best i sine første 10 dagene og derfor er det enklere å få til de fine sove bildene.

Det er lurt å bestille timen i god tid før terminen datoen slik at jeg kan holde av dato til fotografering. Bayer kommer når det passer dem så ta kontakt mot sluttdatoen slik at jeg kan holde av timen til deg.

Jeg synes det er veldig koselig om foreldre vil være med på bildet. Det er en kjempe fint minne for din baby og for deg å ha noen bilder sammen.

Store søsken på nyfødt fotografering

Jeg anbefaller ikke å ta med store søsken med på babyfotografering, på grunn av at jeg er avhengig av ro til å få gode bilder. Men om du ønsker det, så kan vi ta noen bilder sammen i begynnelsen av fotograferingen. Min studio er ganske liten og det vil være lenge å vente, derfor er det best at store søsken etter de blir tatt bilde blir kjørt til barnegen eller hjem.

Kan vi ta med kjæledyr

Nei, dessverre. Grunnen at jeg har familien hjemme som er allergiske til dyr, og det kan hende at neste mine kunder er også kanskje allergiske.