BRYLLUP

It is all about you

de små ekte øyeblikkene, detaljene som gjør minnerik dagen din

Minene som forevig blir fanget og lagret som du vil gjerne huske år etter år

Dine nærmeste som er der for deg og med deg

Og kjærligheten!

VI SKAL FEIRE OG FOREVIG FANGE KJÆRLIGHETEN MELLOM DEG OG DIN BESTE VENN

Ekte kjærlighet og ekte følelser!!

It is all about you, who you are and how you are!!!

Jeg vil ikke være bare fotografen din! Jeg vil være din venn på din bryllupsdag! Derfor vil jeg gjerne treffe deg noen ganger før bryllupet slik at vi blir bedre kjent og gjerne planlegge bryllups fotografering sammen. Til den anledning vil jeg ta forlovelses fotografering med dere uten ekstra kostnad.

If i know you i can handle you better! Når dere blir bedre kjent med meg, blir det enklere å åpne seg mer opp på bryllupsdagen også! Dere vil føle seg mer komfortable, noe som vil gjøre lettere å stråle av kjærlighet foran min kamera!Light & Weather


Jeg elsker å ta bilder i naturlig lys. Det gir mykt og naturlig preg på bildene. Min favoritt lys er solnedgang eller overskyet. Om du blir redd for uværet på bryllupsdagen, ikke vær det. Regn kan skape veldig fine stemningsfulle bilder. Om vi får sterk sol, så holder vi oss på skyggen under fotografering.


Bare hvis!


Du elsker ekte øyeblikk på bildene. Følelser i bildene er viktigere for deg enn kvaliteten i den. Og den siste men ikke den minste, du er en fri sjel som er villig å være seg selv.. Om i alle de spørsmålene svarte du ja muligens vi er en god mach og jeg kan være din drømme fotograf!

XOXO Sandra Venz