Prisene gjelder fra august 2021

PRIS FOR FOTOGRAFERING

Gravid

Ca 1 times fotografering
Gravid fotografering ute
(studio 700kr ekstra for leie en lokale)
inkludert 10 digitale bilder

2000 kr

Nyfødt

Foreløpig utiljengelig

-

Barn

Opptil 1 times fotografering ute
inkludert 10 digitale bilder

2000 kr

Portrett

Utefotografering ca 1 time
to antrekk
en lokasjon
reisen utenfår Hommersåk området +4 kr/km
inkludert 10 digitale bilder

2000 kr

Familie fotografering/Annet fotografering


prisen inkluderer opp til 5 personer

-ca 1-1,5 times fotograferingen ute eller hjemme hos kunden

-anledning til to antrekk

-anledning til to fotograferings plasser som er ikke langt fra hverandre

-inkludert 30 digitale bilder

3000 kr

-helgtilleg +200 kr

-kveldstillegg +100 kr på vanlig dag etter kl 18:00

-reisetillegg utenfor Hommersåk 4 kr/km

-gjenåpning av galleriet 200 kr

-Depositum 35% ved bookingFAQ

Hvor hører du til og om du reiser?

Jeg bor i Rogaland. Hommersåk. 10 min fra sandnes og 25 min fra Stavanger (med båt). Jeg gjerne reise til deg der du ønsker å ta fotografering. Om det er hjemme hos deg eller på din favoritt plass i naturen. Alt utenfor Hommersåk området koster ekstra 4 kr/km

Wha om vi blir syke eller det regner?

Hvis det er meldt regn avlyser vi fotograferingen og flytter den til et nytt tidspunkt. Jeg gir dere beskjed dagen før om det er fare for at vi må avlyse.

Om det skulle komme noe i veien for dere og det ikke er mulig for dere å gjennomføre fotograferingen, ber jeg dere gi meg beskjed minst 24 timer før. Om barna skulle bli syke eller noe lignende er det bare å gi beskjed så snart dere vet. Slikt skjer og da finner vi bare et nytt tidspunkt.

Når får vi utlevert bildene?

Du vil få en link til internett galleri med dine bilder innen 8 uker etter innbetaling (noen ganger det vil ta litt mindre ventetid. Det er avhengig av sesong). Du kan laste ned alle bildene fra galleriet, eller dele den med venner.

Hvordan blir selve fotograferingen

Jeg foretrekker utefotografering om det er barn, portrett eller familie bilder. Familiefotografering anbefaller jeg å ta det ute eller hjemme hos dere. Jeg kommer til å instruere noen aktiviteter, som fører til fine øyeblikk som vi tar bilder av på familiefotograferinger. Det er ansvaret mitt å sørge for at dere alltid vil føle dere komfortable under fotograferingen. Det å bli fotografert kan føles rart og kanskje litt ubehagelig for mange - så ikke vær redd, du er ikke alene om det.
En familiefotografering blir en opplevelse for hele familien. Vi har god tid og tar alltid hele fotograferingen på barnas premisser. Om de trenger en pause eller en snack så tar vi oss tiden til det.