Så kjekt du er innom her <3

Ta kontakt for å høre om jeg er ledig på din ønskede dato.


FULLBOKKET UT AUGUST 2022


OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvor tar du oppdrag?

Jeg bor i Rogaland. Hommersåk. 10 min fra Sandnes og 25 min fra Stavanger (med båt). Jeg reise gjerne til deg der du ønsker å ta fotografering. Om det er hjemme hos deg eller på din favorittplass i naturen. Alt utenfor Hommersåk koster ekstra 10 kr/km. Reisekostnader som fly, båt, tog samt overnatting dekkes av kunde.

Hva om vi blir syke eller det regner?

Hvis det er meldt regn avlyser vi fotograferingen(gjelder ikke bryllup) og flytter den til et nytt tidspunkt. Jeg gir dere beskjed dagen før om det er fare for at vi må avlyse.

Om det skulle komme noe i veien for dere og det ikke er mulig for dere å gjennomføre fotograferingen, ber jeg dere gi meg beskjed minst 24 timer før. Om barna skulle bli syke eller noe lignende er det bare å gi beskjed så snart dere vet. Slikt skjer og da finner vi bare et nytt tidspunkt.

Når får vi utlevert bildene?

Du vil få produktene dine innen 12 uker etter innbetaling (noen ganger det vil ta litt mindre ventetid. Det er avhengig av sesong).

Hvordan blir selve fotograferingen

Jeg foretrekker utefotografering om det er barn, portrett eller familiebilder. Familiefotografering anbefaler jeg å ta det ute eller hjemme hos dere. Jeg kommer til å instruere noen aktiviteter, som fører til fine øyeblikk som vi tar bilder av på familiefotograferinger. Det er mitt ansvar å sørge for at dere alltid vil føle dere komfortable under fotograferingen. Det å bli fotografert kan føles rart og kanskje litt ubehagelig for mange - så ikke vær redd, du er ikke alene om det.
En familiefotografering blir en opplevelse for hele familien. Vi har god tid og tar alltid hele fotograferingen på barnas premisser. Om de trenger en pause eller litt snacks så tar vi oss tiden til det.

Tar du studio bilder?

Ja, jeg har en studio i Hommersåk sentrum. Det er ca 15 min fra Sandnes sentrum.
Jeg tar studio fotograferinger av gravide, nyfødte og små barn.

Lager du minnisessions?

Av og til det hender at jeg lager mini sesjons på 20 min.
Det er oftest til familie julefotografering eller Mor og Barn.

Ønsker du noen kjekke bilder av deg selv, gi meg lyd. Om det blir flere forespørsel skal jeg vurdere å lage mini sesjon på det.

Om du kan retusjere ekstra på hud ujevnheter og kroppen?

Jeg foretrekker bildene mest naturlig retusjert. Men om du blir uheldig og skal få en kvise (ikke blåmerke eller store sår) rett før fotografering jeg tar den gjerne bort. Andre ting vil jeg beholde slik det er. Angående bryllupsbilder jeg retusjerer kviser kun på de bildene som dere skal bestille produkter til.
Til Nyfødtfotografering retusjerer jeg bort urenheter på huden om ikke annet blir avtalt på forhånd.